Zwemclub

Het lidgeld zwemclub voor het seizoen 2017-2018 bedraagt:

• 125 euro bij betaling voor 21 juli 2017. Vanaf het 2de kind dat lid wordt is het lidgeld bij vooraf inschrijving = 115 euro.
  • 140 euro bij betaling tussen 21 juli 2017 en 19 augustus 2017. Vanaf het 2de kind is het lidgeld = 130 euro.
  • Na 19 augustus gebeurt de betaling contant bij inschrjiving in het zwembad tijdens de trainingsuren.

Storting op rekeningnummer BE66-0682-4185-1743 op naam van Lichterveldse Zwemclub LZK vzw 8820 Torhout met vermelding van naam zwemmer.

In deze prijs is de verzekering, de lidkaart, medailles, trainingen (excl. inkomgeld ) begrepen.

Na betaling lidgeld, gelieve volgende gegevens door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:

• Naam, voornaam, geboortedatum, adres, rijksregisternummer, telefoon- en/of gsm nummer, email-adres.
  • Wenst deel te nemen aan interclubwedstrijden JA/NEEN

Nota : Het dragen van de LZK badmuts is verplicht op training en wedstrijden. Competitieleden dragen op wedstrijd een LZK t-shirt.

Prijzen:

• LZK Badmuts: 8,5 euro
  • LZK t-shirt: 5 euro (opdruk naam inbegrepen)

Nieuwe leden kunnen een LZK badmuts aanschaffen bij inschrijving. Indien de nieuwe LZK badmuts verloren gaat of stuk is, is men verplicht een nieuwe aan te schaffen. Die is steeds te verkrijgen tijdens de trainingsuren.

Andere badmutsen kunnen wij omwillen van sponsorovereenkomst niet toelaten.

Inschrijvingsstop

Door het groot aantal leden in voornamelijk de lagere leeftijdscategorieën (kikkers) kan er tijdelijk een inschrijvingsstop gelden. Dit is nodig om de kwaliteit van de training ook voor de jongste zwemmers te kunnen garanderen.

Zwemclub volwassenen

Het lidgeld voor de zwemclub voor de volwassenen bedraagt 95 euro. Om de training te volgen bij de volwassenen moet men 18 jaar zijn bij aansluiting.

• De verzekering vraagt van ieder lid een attest waaruit blijkt dat hij/zij medisch geschikt is om de zwemsport te beoefenen.
  • Het “geschiktheidsattest voor sportbeoefenaars” dient ingevuld binnen de 30 dagen na inschrijving op het secretariaat terug bezorgd te worden.
  • Nadat al deze punten in orde zijn, kan een attest voor de ziekenbond (gedeeltelijke teruggave van de inschrijving) verkregen worden bij de club. Dit attest dient uzelf mee te brengen en kan eventueel gekopieerd worden vanuit de site van de zwemclub ( je gaat naar info – attest ziekenfonds)

LZK 20-beurtenkaart

Kinderen -18 jaar

Volwassenen
€ 17,00 € 30,00

De 20-beurtenkaart is enkel geldig voor de zwemclub en kan niet voor publiek zwemmen worden gebruikt.